AGRITECHNICA 2019 - Hall 12

FOCUS PE TEHNOLOGIE PENTRU A CRESTE PROFITABILITATEA

Cresterea continua a productiei si optimizarea costurilor sunt factorii cheie pentru clientii nostri. Noi suntem alaturi de ei cu solutii tehnice de inalta eficienta.

MASCHIO GASPARDO la urmatoarea editie Agritechnica se va focusa pe prezentarea inovatiilor tehnologice menite sa ajute fermierii in maximizarea profitabilitatii, prin cresterea productiei si optimizarea folosirii semintelor, fertilizantilor si a produselor chimice.

MASCHIO GASPARDO a investit in cercetare si dezvoltare pentru a oferi intregii retele mondiale de revanzatori o gama completa de utilaje profesionale, adaptate diferitelor aplicatii din agricultura si diferitelor tipuri de clienti. O abordare sistematica a lumii agricole (cu masini de prelucrare a terenului, masini pentru intertinerea pajistilor si pasunilor, masini de semanat, de fertilizat, masini pentru protectia culturilor si prelucrarea fanului) isi gaseste acum relfexia in inovatie care genereaza un business profitabil si de durata pentru agricultori.

Odata cu Agritechnica 2019, un nou trend ia startul si va avea focus pe inovatie si design. Va fi prezentat clientilor un format mult mai compact, unde acestia vor avea posibilitatea sa se concentreze in timpul vizitei standului pe principalele noutati prezentate de catre producatorul Italian.

Una dintre investitiile majore din ultimii doi ani s-a axat pe desingul produselor; utilajele de astazi au un look modern si oferta clientilor o experienta imbunatatita. Comfortul operatorului, experienta utilizarii si calitatea masinii sunt in topul prioritatilor de dezvoltare pentru Grup.

Tehnologia

Tehnologia a afectat masiv si industria noastră, iar tehnologiile prezentate la Agritechnica sunt bogate in acest sens.

Distribuitorul de îngrasaminte PRIMO, dezvoltat în exclusivitate de către MASCHIO GASPARDO, lăsând la o parte că este pe piata de doar 5 ani, a beneficiat de evolutie si a avut un impact deosebit de pozitiv. Fermierii care au ales acest utilaj beneficiaza de precizia distributiei si usurinta in manipulare. La Agritechnica, vom introduce versiunea ISOBUS, care permite ajustarea automata a ratei de distributie in functie de fertilitatea solului, eliminand totodata efectul de suprapunere datorita controlului electronic al sectiunilor.

Sprayerul purtat TEMPO ULTRA beneficiaza de o tehnologie ISOBUS care comunica cu tractorul si simplifica toate operatiunile, cum ar fi umplerea, si reduce la minim risipa de chimicale scumpe.

MASCHIO GASPARDO introduce noua EXTREME 286, o presa de balotat hibrid, care confera cea mai buna flexibilitate de utilizare din clasa ei prin setarea densitatii si presiunii balotului in trei faze pentru a maximiza calitatea fanului ambalat si depozitarea acestuia.

CHRONO, semanatoarea noastra de mare viteza, a debutat deja acum doi ani la Agritechnica iar calitatea si precizia acesteia sunt deja cunoscute si cerute in intreaga lume. CHRONO este echipata cu transmisie electrica si un sistem exclusiv de distributie sub presiune al semintelor, capabil sa opereze la 15 km/h si chiar mai mult, cu o maxima acuratete. Sistemul ISOBUS, permite conectarea usoara la orice tractor dotat cu ISOBUS pentru controlul digital al sectiilor.

Designul este foarte important la produsele MASCHIO GASPARDO! Aspectul functional, ergonomia, materialele folosite si stilul, impacteaza asupra procesului de dezvoltare al produselor tintind catre o recunoastere cat mai larga. Desingul majoritatii inovatiilor prezentate la Agritechnica 2019 este nascut din colaborarea dintre departamentul nostru R&D (Cercetare si dezvoltare) si Scoala Italiana de Design (SID).

Deasupra tuturor, pentru noi, Agritechnica este o oportunitate de a ne intalni si discuta cu clientii. Ca de obicei, va vom astepta intr-un mediu placut, incantator si captivant totodata, de unde clientii vor pleca cu o experienta pe deplin satisfacatoare.

Ospitalitatea este parte a culturii italiene si este nepretuita; Suntem fericiti sa va invitam la standul nostru in centrul Halei 12, stand C25!

Ne vedem la Hanovra! 

 

 


Discover further details in our magazine you can download from here!